«Είπε όχι στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που σχετίζουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Μετά τη «Hurriyet», που έγραψε την Τρίτη ότι οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν πίσω τον Σέρβο προπονητή, η ιστοσελίδα «sporx.com» το πήγε ακόμα παραπέρα, μιλώντας για πρόταση που του κατατέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ομπράντοβιτς δέχθηκε προσφορά από τον Παναθηναϊκό, την οποία ωστόσο αποφάσισε ν’ απορρίψει.

Σημειώνεται, δε, ότι λόγος της άρνησής του είναι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η επιθετική συμπεριφορά του προς αντιπάλους και διαιτητές (με παράδειγμα όπως αναφέρει το ματς με την ΤΣΣΚΑ).

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Όσο για το μέλλον του Ομπράντοβιτς, τονίζεται ότι θα είναι στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία υπάρχει πρόθεση, κατά το δημοσίευμα, να υπογράψει διετή επέκταση συμβολαίου έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.