Video-Eπικές δηλώσεις Γέμελου για Μαρινάκη, Ολυμπιακό και κατακόκκινη Φθιώτιδα…

lamianow
1 Min Read

Δηλώσεις πέρα από τα συνηθισμένα έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαμίας μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και το Μαρτίνο στο Ενωσιακό. Σε… συνάρτηση (πιθανολογούμε χωρίς να είμαστε σίγουροι) με τα πανό που είδαμε πριν την έναρξη της συνάντησης ο Μάνος Γέμελος αφιέρωσε τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό αλλά και στην κατακόκκινη Φθιώτιδα και σε συγκεκριμένες ομάδες.

Δείτε τι τόνισε χαρακτηριστικά:

Aν δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο στο Video ακούστε τον παρακάτω:


https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Share This Article
4 Comments
  • ποιος και ποιοι μιλανε για αξιοπρεπεια,αφου δεν υπαρχει καποιος να τον μαζεψει καλα κανει οσο για την αφιερωση σε συγκεκριμενες ομαδες απο μονο του βρωμαει,ντροπη και παλι ντροπη

  • Γιατί τόσο μένος; Τόσα χρόνια όλα ήταν ωραία και ηθικά στο ποδόσφαιρο και ήρθε ο κακός Ρώσος και το χάλασε; Εφόσον σε έναν πόλεμο διαλέγεις στρατόπεδο (δεν είσαι ουδέτερος), δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι επειδή χάνεις τις μάχες. Εξάλλου όλα τα προηγούμενα χρόνια εις βάρος κάποιων άλλων έφτανες στη κορυφή.
    Υ.Γ. από πότε ο ολυμπιακός Λαμίας έγινε Μαρινακιακός Λαμίας;

  • Όχι ρε συ Μάνο. ..Η Φθιώτιδα είναι μπλε ρε συ νούμερο! ΜΌΝΟ ΛΑΜΙΑΡΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ! Γυσταρω του χρόνου να ρίχνει η Λαμιαρα 3 άρες σε όλους τους δήθεν μεγάλους! Γιατί η Λαμιαρα είναι πάνω από όλους. Ξυπνάτε όσο είναι νωρίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *