Εντυπωσιακή ανατροπή με Φούντα έκανε ο Πανιώνιος

Lamianow.gr
2 Min Read

Ο Πανιώνιος βρέθηκε να χάνει από τη Βέροια αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με 4-2, καταφέροντας να παραμείνει αήττητος για 9ο σερί εντός έδρας ματς.

Ο Πανιώνιος γνώριζε ότι το ματς με τη Βέροια ήταν εξαιρετικά κρίσιμο και γι’ αυτό μπήκε στην αναμέτρηση αναζητώντας το γρήγορο γκολ. Αυτό όμως το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Καλτσάς δημιούργησε τις προϋποθέσεις και ο Μπαργκάν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το 2ο φετινό του τέρμα και πρώτο στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη συνήλθαν γρήγορα από το γκολ που δέχτηκαν και προσπάθησαν να σκοράρουν με τον Φούντα στο 17′. Μπακασέτας και Κολοβός είχαν και αυτοί ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα και τελικά το γκολ ήρθε στο 37′. Ο Μπακασέτας έκανε το σουτ, ο Καντιμοίρης έδιωξε και ο Κολοβός από κοντά έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Ο Μπακασέτας δημιούργησε και πάλι τις προϋποθέσεις και ο Φούντας με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή του Πανιωνίου.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν πάρει τον έλεγχο του ματς και 10 λεπτά μετά το 2-1, ο Φούντας σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Ο Πανιώνιος όμως δε σταμάτησε εκεί, καθώς πέτυχε και 4ο τέρμα με τον Γιάννου, πριν ο Μπεν μειώσει με κεφαλιά σε 4-2.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έμεινε για 9ο σερί εντός ματς αήττητη και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Φούντας, Χατζηισαϊας, Μπακασέτας (85′ Σιώπης), Κολοβός (94′ Μασούρας), Κόρμπος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο, Βέρτζος (16′ Καλί), Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (65′ Μπεν).

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.