Πάνω που ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ο Λεβαδειακός θα στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες του.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από αρκετό χρόνο παραμονής στην πατρίδα του λόγω σοβαρού τραυματισμού και τώρα υπέστη θλάση β΄βαθμού στον προσαγωγό.
Αυτό σημαίνει οτι θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σε μια περίοδο που η ομάδα του τον χρειάζεται εν όψει των καθοριστικών αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.
Τα προβλήματα για τον Λεβαδειακό ωστόσο, δεν σταματούν στον Σουμπίνιο, καθώς ο Ουόν που είχε δυσκολίες στην αναπνοή του πριν από το ματς με τη Λάρισα, εξακολουθεί να παρακολουθείται στενά από το ιατρικό τιμ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.