Με την Τουρκία να θρηνεί τα θύματα του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα και τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, η τουρκική αστυνομία εντόπισε το πραγματικό πρόσωπο του δράστη έπειτα από πληροφορίες που έλαβε από αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία δέχτηκε από πολίτη ίσως την πιο σημαντική πληροφορία προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση με τον δράστη που δολοφόνησε 39 άτομα.
Ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε τον δράστη να κατεβαίνει από πλοίο στην περιοχή Γιάλοβα που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια έκανε οτοστόπ και επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο με αριθμούς πινακίδας που υποδείκνυαν την πόλη Προύσα.
Μετά από αυτή την πληροφορία στην περιοχή ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό του ενώ αυξημένα μέτρα έχουν ληφθεί και στην Προύσα.
Εν τω μεταξύ μεγάλη είναι η κινητοποίηση και στο Κιργιστάν, που πιθανολογείται ότι κατάγεται ο δράστης. Ήδη το υπουργείο Εξωτερικών του Κιργιστάν με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι έδωσαν εντολή στον πρόξενό τους να ελέγξει τις σχετικές ειδήσεις που αναφέρονται στον τύπο προκειμένου να συμβάλλουν στην έρευνα.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.