Με Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστα Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.
Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστα Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.
Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. Το γεύμα περιελάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

Πηγή: Thestival

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.