Η ομάδα Νέων του Ηρακλή δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στην Κέρκυρα επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για να μεταβούν στο νησί.
Στον γηραιό δεν υπάρχει ούτε… σάλιο με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να αναγκαστούν να ζητήσουν αναβολή της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Νέων με την Κέρκυρα.
Η διοργανώτρια αρχή μαζί με την Κέρκυρα δέχθηκαν το αίτημα του Ηρακλή και ο αγώνας αναβλήθηκε και θα οριστεί εκ νέου.
Αν οι Φαίακες δεν συμφωνούσαν για την αναβολή, τότε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα τιμωρούνταν.
sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.