Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε, και την επέκταση του συμβολαίου της με τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός υπέγραψε τη διετή επέκταση του συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα», με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.
Οπως σχετικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Καταλανοί, στο νέο συμβόλαιο του Σουάρες προβλέπεται και ρήτρα ύψους 200 εκατ. ευρώ, ώστε να κρατήσουν μακριά τους επίδοξους μνηστήρες για την απόκτηση του. Ο Ουρουγουανός άσος δήλωσε χαρούμενος από την ανανέωση του συμβολαίου του και τόνισε πως περιμένει την επέκταση της συνεργασίας των «μπλαουγκράνα» και με τον Λιονέλ Μέσι:
«Η ανανέωσή μου δεν είναι κάποιο μήνυμα για τον Μέσι. Είναι αρκετά μεγάλος ώστε να γνωρίζει τι είναι καλό για εκείνον. Η ευτυχία μου όμως, θα ολοκληρωθεί μόνο αν ο Μέσι ανανεώσει και εκείνος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουάρες. Ο 29χρονος σταρ, ο οποίος διανύει την τρίτη χρονιά του στη Βαρκελόνη, με το νέο συμβόλαιο του θα δει τις απολαβές του να αυξάνονται λίγο κάτω από το… ταβάνι, δηλαδή τις αποδοχές του Μέσι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.