Ανοιχτό άφησε ο Ρικάρντο Καλέρι, μιλώντας σε τουρκική εφημερίδα, το ενδεχόμενο ο Βίκτορ Ιμπάρμπο να μεταγραφεί στην Γαλατάσαραϊ
Για το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ μίλησε σε τουρκική εφημερίδα ο μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Κολομβιανό φορ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό.
«Η Γαλατάσαραϊ είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον Ιμπάρμπο στο παρελθόν. Θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο εκπρόσωπος του 26χρονου άσου στην εφημερίδα «Sabah», το μέλλον του οποίου αναμένεται να κριθεί μέχρι τις γιορτές στο «τριφύλλι».
Αξίζει να σημειωθεί πως η τουρκική ομάδα παρουσιάζεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 2 εκατ. ευρώ στον παίκτη για να τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.