Ανάστατοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι ανήλικου κοριτσιού στον Τύρναβο, το οποίο παραλίγο χθες το βράδυ γύρω στις 8 μ.μ. την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής από δύο άτομα τα οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται επέβαιναν σε λευκό κλειστό φορτηγάκι (κλούβα).
Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com οι δύο άγνωστοι πλησίασαν το κοριτσάκι, που περπατούσε στο δρόμο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, επιστρέφοντας στο σπίτι του, και αφού σταμάτησαν το φορτηγό, ο συνοδηγός βγήκε έξω το έπιασε από το χέρι και άρχισε να το τραβά με στόχο να το βάλει στο φορτηγό.
Το μικρό κορίτσι φοβισμένο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και ευτυχώς που στο σημείο βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία άρχισε να βρίζει τους δύο άγνωστους επίδοξους απαγωγείς οι οποίοι φοβήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντας τρομοκρατημένο στο οδόστρωμα το μικρό κορίτσι.
Η συνέχεια δόθηκε στο Α.Τ. Τυρνάβου όπου απευθύνθηκε η ανήλικη με τους γονείς της και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.
Πηγή: onlarissa.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.