Η νίκη είναι αποκλειστικός στόχος της ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τη Λούντγκβιγκσμπουργκ, όπως ξεκαθάρισε ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος προπονητής αφήνει πίσω την κακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και κρατά μόνο τη νίκη στην Πυλαία, περιμένοντας από τους παίκτες του να έχουν στη Γερμανία τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
«Προερχόμαστε από το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά, ωστόσο, πήραμε τη νίκη. Τώρα το μυαλό μας είναι στο Champions League και στο πώς θα κερδίσουμε τη Λούντβιγκσμπουργκ. Μία ομάδα που παίζει το κλασικό μπάσκετ, δηλαδή πιέζει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τρέχει πολύ.
Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο ματς, το είπα και στους παίκτες μου. Θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ζντοβτς στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.