Τον τρόμο έσπειρε ένας άνδρας, ο οποίος άνοιξε πυρ σε πάρτι για το Χάλογουιν στο Τέξας, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους.
Ο ένοπλος ήταν ντυμένος σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας τρόμου «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες», Φρέντι Κρούγκερ, και με έναν ακόμα άνδρα εμφανίστηκαν σε πάρτι μασκέ, στο οποίο δεν ήταν καλεσμένοι.
Ο «Φρέντι Κρούγκερ» διαπληκτίστηκε έντονα με έναν προσκεκλημένο και στη συνέχεια άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τους πέντε ανθρώπους, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν στις κατοικίες τους.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο ένοπλος και ο φίλος του καταζητούνται, ενώ επισημαίνεται πως οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.