Έντονες είναι οι πιέσεις που ασκούνται στον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη για τη σύσταση της Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα οριστεί μετά από περίπου δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της συμμαχίας των τριών, δηλαδή, οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, έχουν τονίζουν την ανάγκη να υπάρχουν άτομα άξια εμπιστοσύνης στη διοικούσα επιτροπή και ειδικότερα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έτσι ώστε να λειτουργήσει αυτή με ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλες τις ομάδες.
Επίσης, τάσσονται κατά της παραμονής του Παυσανία Παπανικολάου στην ΕΠΟ κάτι που θα έβρισκε σύμφωνο και την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού.
Την ίδια στιγμή ο Κωστάκης Κουτσονκούμνης έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του τηλεφωνήματα σχετικά με τη σύνθεση που θα έχει η Διοικούσα Επιτροπή.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.