Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά μέχρι το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, που από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττικη
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.