Σκληρό «πόκερ» για Σίλντενφελντ

Δημήτρης Πανετάτος
By Δημήτρης Πανετάτος Add a Comment
1 Min Read

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τελείως το θέμα Σίλντενφελντ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε συνεχείς επαφές με τον παίκτη και τους διοικούντες την κροατική ομάδα, αλλά συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμα. Οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι αυτή τη στιγμή 50-50.

Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε τώρα. Ο «Σίφο» πιέζει πολύ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να αποχωρήσει για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. Μάλιστα, από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι του δόθηκαν οι εγγυήσεις ότι αυτό θα γίνει. Επίσημα, όμως, δεν υπάρχει κάτι και στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν κάτι.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει χρήματα για τον «Σίφο». Θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, γι αυτό και μετά την εξτρά πίεση του παίκτη στην ομάδα για να βρεθεί η «χρυσή τομή», θα παιχτεί ανάμεσα στις δυο ή καλύτερα στις τρεις πλευρές ένα… σκληρό πόκερ με σκοπό να αποδεχθεί τους «όρους» η Ντινάμο και να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή. Αλλωστε, καμία ομάδα δεν θέλει να έχει στο ρόστερ της έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή…

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *