Στα χέρια του Καγιούλη ο Ηρακλής

Δημήτρης Πανετάτος
By Δημήτρης Πανετάτος Add a Comment
1 Min Read

Ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης συμφώνησε να παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ στον Νίκο Καγιούλη, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα διευθετήσει όλες τις υποχρεώσεις και διαβεβαίωσε πως ο κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα μετά την καταγγελία των Τρικάλων θα εκλείψει.

«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Έχουμε συμφωνήσει και θα αναλάβω την ΠΑΕ. Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις, θα ενημερώσω για όλα τα θέματα και θα έχω πλήρη ενημέρωση με την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και συζήτηση από την στιγμή που θα είναι λογικές», δήλωσε στον Arena FM ο Ελληνογερμανός μάνατζερ.

«Έχουμε κάνει προεργασία. Επιθυμία του κ. Παπαθανασάκη είναι πλέον να απεμπλακεί και μου έδωσε χαρτί να είμαι υπεύθυνος για τον Ηρακλή και να προσπαθήσω κάποια στιγμή να πουλήσω την ομάδα. Μέχρι τότε δεν θα έχει κανένα ρόλο στην ΠΑΕ», πρόσθεσε.

Όσο για το ζήτημα με τα Τρίκαλα και τη φορολογική ενημερότητα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός. «Τα Τρίκαλα και κάθε ομάδα δεν μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Θα διευθετήσω και την φορολογική ενημερότητα», τόνισε, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Μην ανησυχούν οι φίλαθλοι θα αλλάξουν όλα τις επόμενες μέρες».

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *