Λαχταριστές πατατοκροκέτες με τυρί και ζαμπόν

Ράνια Κάλδου
By Ράνια Κάλδου Add a Comment
1 Min Read

Αγαπάς τις γρήγορες συνταγές και για αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς με τη σειρά μας δε σταματάμε να ψάχνουμε και να βρίσκουμε για εσένα (αλλά και για εμάς) τις πιο εύκολες συνταγές.

-Advertisement-

Σήμερα το μενού έχει πατατοκροκέτες!

Όταν μιλάμε όμως για πατατοκροκέτες δεν εννοούμε τις κλασικές. Τι θα έλεγες να δοκίμαζες να φτιάξεις με τα χεράκια σου τις πιο λαχταριστές πατατοκροκέτες με τυρί, ζαμπόν και μυρωδικά; Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα και… καλή απόλαυση!

Υλικά:

3 πατάτες
250 γρ. φέτα, τριμμένη
2 κ.σ τυρί γκούντα, τριμμένο
1 κ.σ τυρί πεκορίνο, τριμμένο
3 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 αυγό
Αλεύρι
Άνηθος
Αλάτι
Πιπέρι

=Advertisement=

Εκτέλεση

-Advertisement-

1. Βράζεις τις πατάτες, τις ξεφλουδίζεις και τις ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού τις λιώνεις καλά.

2. Προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

3. Πλάθεις τις κροκέτες σε μπαλάκια και τις αλευρώνετε ελαφρώς.

4. Τηγανίζεις σε μέτρια φωτιά τις κροκέτες μέχρι να πάρουν χρώμα!

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *