Ο Γεωργιάδης έκανε καρδούλα στη γυναίκα που «είπε την αλήθεια και κατέστρεψε την προπαγάνδα της αριστεράς»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τις ευχαριστίες του στην γυναίκα, η οποία τον υπερασπίστηκε απέναντι σε συνδικαλιστές που διαμαρτύρονταν κατά την επίσκεψή του στην κλινική της Ματίνας Παγώνη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για την κοπή της πίτας, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Μιλώντας στο Action 24 το βράδυ του Σαββάτου, ο υπουργός Υγείας ανέφερε «θέλω να πω στην κυρία αυτή σας αγαπώ και σας ευχαριστώ, μια απλή κυρία είπε την αλήθεια της και κατέστρεψε την προπαγάνδα της αριστεράς» ενώ στη συνέχεια έκανε και μια καρδούλα προς τη γυναίκα αυτή.

Αναφερόμενος, δε, στο περιστατικό με την διαμαρτυρόμενη εργαζόμενη που δεν του έδωσε το χέρι είπε ότι «αρχικά το πήρα στην πλάκα αλλά αν θίξεις την ηθική μου συγκρότηση οργίζομαι. Την ώρα που είμαι στο μεταίχμιο για να μην πλακωθώ, έρχεται μια κυρία και αρχίζει να φωνάζει αφήστε τον ήσυχο, είναι ο καλύτερος υπουργός. Οι κομμουνιστές δεν έχουν αστική ευγένεια, το βίντεο δείχνει τι περνάω, στο Γεννηματάς έχω κάνει έργα πάνω από 5,5 εκατ. και έχουμε άλλα 5 εκατ.»

newsit.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *