Από κινητό τηλέφωνο ξεκίνησε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/01) σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτήρια.
Στο νοσοκομείο δύο γυναίκες
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο διαμέρισμα διέμεναν δύο γυναίκες ηλικίας 80 και 48 ετών οι οποίος και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η 80χρονη παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού, ενώ η 48χρονη υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.

Παράλληλα, για καθαρά προληπτικούς λόγους, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν μια τετραμελή οικογένεια που διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το περιστατικό:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.