Επίθεση από τέσσερις Ρομά δέχθηκαν το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι απορριμματοφόρου του Δήμου Αχαρνών, έξω από τον καταυλισμό στην Αυλίζα, με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απορριμματοφόρο είχε σταματήσει στη στάση ΙΣΙΔ, όπου οι υπάλληλοι άδειαζαν τους κάδους απορριμμάτων, όταν δέχθηκαν αρχικά λεκτική επίθεση από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας από τους επιβάτες φέρεται να πέταξε πέτρα προς το απορριμματοφόρο, τραυματίζοντας στο κεφάλι έναν από τους εργαζομένους.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι δράστες αναζητούνται από τις αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.