Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στην Λαμία!
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 – 14:00 Πλατεία Πάρκου
«Τα Χριστούγεννα του Stitch»
Ο Άγιος Βασίλης με τα Ξωτικά φτιάχνουν στο Εργαστήριο τα δώρα για τα παιδιά. Όμως το «πειραχτήρι» Stitch τα ανατρέπει όλα καθώς προτιμά να “στήσει” τη δική του γιορτή προσκαλώντας μας στα “Μαγικά Παιχνίδια”! Ο Χιονάνθρωπος, ο Τάρανδος, η ξυλοπόδαρη Βασίλισσα του Χιονιού και οι άλλοι χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε ένα ονειρικό, χιονισμένο σκηνικό με Bubble Show και εντυπωσιακές φιγούρες Καρτούν. (Ομάδα θεάτρου δρόμου “Teatro Theama”)
12:00 «Christmas Latin Sparkle by Dare2Dance» συμμετέχουν στα «Χριστούγεννα του Stitch»!
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
12:00 – Κεντρική Πλατεία στα Αλεπόσπιτα (Πλατεία Αγίου Γεωργίου)
«Καζανομαγειρέματα των Χριστουγέννων»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Foxhouses Αλεποσπίτων μας καλεί σε μία ζεστή, παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη δράση όπου θα ανάψουν καζάνια και θα προσφερθούν σε όλους: Παραδοσιακές τσιγαρίθρες, αγριογούρουνο και χοιρινό σε καζάνια, δωρεάν και με πολλή αγάπη!
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.