Μια διαφορετική πρόταση για τη συμπεριφορά του Βινίσιους στα γήπεδα ήρθε από έναν ιερέα της Μαδρίτης, ο οποίος πρότεινε μια μορφή «κοινωνικής κάθαρσης» για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.
Ο Πατέρας Άνχελ, μιλώντας στο ραδιόφωνο στην εκπομπή «El Larguero», αναφέρθηκε στην επίμαχη χειρονομία του Βραζιλιάνου προς τον Αλόνσο και στην αντικατάστασή του. Προτείνει συμβολικά ο παίκτης να αφιερώσει μία ημέρα στο να προσφέρει πρωινό στην Εκκλησία του Σαν Αντόν, η οποία στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έλα να σερβίρεις πρωινό για μια μέρα και όλα τα προβλήματά σου θα εξαφανιστούν».
🎄 🫵 El Padre Ángel nos presenta su cena benéfica de Nochebuena… ¡y le manda un recado a Vinícius!
— El Larguero (@ellarguero) December 24, 2025
😅 "Por sus gestos contra Xabi, me lo traía a servir desayunos un día… se le quitan todos los males"
🫂 "Cuando somos altivos, hay que ver que hay gente que necesita más" pic.twitter.com/C5V7MasTiN

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.