Ένα μπλακ άουτ οδήγησε δεξαμενόπλοιο με σημαία Λιβερίας και 28 μέλη πληρώματος να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή 12,7 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Σκύρου.
Στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια έχουν σπεύσει δύο παραπλέοντα πλοία και αναμένεται η συνδρομή τεσσάρων πλωτών του Λιμενικού Σώματος.
Το θετικό είναι ότι στην περιοχή επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες με ανέμους χαμηλής έντασης, 3 μποφόρ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.