Λιβαδειά: Εκδήλωση αγάπης και στήριξης για τα παιδιά με καρκίνο της “ΦΛΟΓΑΣ” το Σάββατο 29/11

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

  Η αντίστροφη μέτρηση για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους έχει αρχίσει και το παράρτημα της Φλόγας στην  Βοιωτία, με το ταλέντο και το κέφι του Γιώργου Λάιου και μαθητριών μουσικής, ετοίμασε μια εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους στην Λιβαδειά!    Η εκδήλωση τα έχει όλα:

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Παραμύθια, Μυστήριο, Μελωδίες και πολυ- πολύ Αγάπη! Και μάλιστα <<Αγάπη δίχως όρους>>, όπως είναι το μότο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο ΦΛΟΓΑ, για την ενίσχυση του οποίου γίνεται η εκδήλωση από τα μέλη και τους φίλους του στην Βοιωτία!    

Τον Γιώργο Λάιο στην αφήγηση θα συνοδεύσουν με παραμυθένιες ιστορίες ντυμένες με μουσική από τις μαθήτριες Αγγελική Ποταμά, Ανδριάνα Θεοδωροπούλου και Μυρσίνη Βαμβακά συνοδευόμενες από την καθηγήτριά τους Κατερίνα Μπότση!    

Όλα αυτά στον όμορφο χώρο του cafe-βιβιοπωλείου ΟΡΛΑΝΤΟ, στον πεζόδρομο Λιβαδειάς, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 7 μμ.    Να πάμε όλοι και όλες, έχοντας στο νου μας τα παιδιά! Όλα και ιδίως αυτά που χρειάζονται στήριξη!    

-Advertisement-
KATSIAVOS
image 206 | Lamianow.gr
image 207 | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *