Παρότι στον κάμπο οι θερμοκρασίες ακόμα ακουμπάνε τους 20 βαθμούς και στη νότια Ελλάδα ανεβαίνουν και ψηλότερα, στις ευρυτανικές κορφές το σκηνικό από σήμερα είναι εντελώς διαφορετικό. Το πρώτο χιόνι έκανε την εμφάνισή του το πρωί, ντύνοντας τα Άγραφα στα λευκά και προειδεάζοντας για την πτώση της θερμοκρασίας που έχουν προβλέψει οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ώρες. Ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι ο χειμώνας πλησιάζει, ακόμα κι αν χαμηλότερα… μοιάζει ακόμη μακριά. Οι εικόνες είναι καταγεγραμμένες στα… 1536!
Δείτε το σχετικό βίντεο

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.