Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (11/11) ζήτησε και έλαβε ο 40χρονος καθηγητής ειδικού σχολείου στην περιοχή της Πάτρας, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονης μαθήτριας και του πατέρα της ότι της έδειξε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του.
Το συμβάν
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη (06/11). Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, μέσα στην τάξη, όπου ο καθηγητής φέρεται να πήρε αγκαλιά τη μαθήτρια, να της χάιδεψε τα μαλλιά και ταυτόχρονα να της έδειχνε φωτογραφίες των παιδιών του, ηλικίας 5 και 7 ετών.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η μαθήτρια είδε τις φωτογραφίες κατά λάθος, καθώς της έδειχνε άλλο φωτογραφικό υλικό
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η Ασφάλεια Πατρών πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του καθηγητή σε κωμόπολη της Κορινθίας, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό του, τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας.
πηγή ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.