“Έφυγε” στα 61 της χρόνια η δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, Τζια Γιοβάνη, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Η Τζία Γιοβάνη, γεννημένη το 1955 στη Νέα Ιωνία, επέστρεψε από τη Σουηδία στην Ελλάδα το 2008 και ανέλαβε αμέσως δουλειά στον Ριζοσπάστη, γράφοντας την κριτική κινηματογράφου της εφημερίδας και άλλα πολιτιστικά θέματα. Παράλληλα είχε την επιμέλεια της εκπομπής “Κινηματογραφικές Σημειώσεις” στο webradio 902.gr
Το 2009 αρρώστησε για πρώτη φορά με καρκίνο, αλλά κατάφερε να τον νικήσει. Έγινε μέλος της ΠΕΚΚ, της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου, και συμμετείχε στην κριτική επιτροπή στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης εκ μέρους της Ελλάδας. Το 2013 αρρώστησε για δεύτερη φορά.
Η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου.
ΠΗΓΗ: 902.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.