Για οκτώ μήνες εμφανιζόταν ως χειρουργός στο Βενιζέλειο χωρίς ωστόσο να έχει πατήσει τα πόδια του στο νοσοκομείο.
Ο λόγος για έναν 36χρονο γιατρό ο οποίος τον Αύγουστο του 2015 είχε αποδεχτεί την θέση του χειρουργού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τα επαγγελματικά του καθήκοντα σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αγγλίας δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται και στο Βενιζέλειο. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν στον τραπεζικό λογαριασμό του να μπαίνει κανονικά ο μισθός , κάθε μήνα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 οπότε και παραιτήθηκε από τη θέση του χειρουργού στο Βενιζέλειο.
Έκπληκτοι οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τόσους μήνες η κενή ουσιαστικά θέση στα χειρουργεία του νοσοκομείου καλυπτόταν από έναν γιατρό – φάντασμα. Το θέμα έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Τασσόπουλο να έχει δώσει εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ.
Σε ερώτηση του Flashnews.gr ο κ. Τασσόπουλος επεσήμανε ότι θα κινηθεί με βάσει τα όσα ισχύουν από τον νόμο και για τον 36χρονο γιατρό αλλά και για όσους τον κάλυπταν μέσα από το νοσοκομείο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.