Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στο 10ο χλμ. Θερμοπυλών – Ιτέας (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας στο 10ο χιλιόμετρο Θερμοπυλών – Ιτέας, όταν φορτηγό κλειστού τύπου, χωρίς φορτίο, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
1000124537 | Lamianow.gr

Ο 46χρονος οδηγός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

1000124538 | Lamianow.gr

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας με οκτώ άνδρες, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, αποτρέποντας τον κίνδυνο εξάπλωσης στη γύρω περιοχή, όπου υπήρχε πυκνή βλάστηση.

1000124533 1 | Lamianow.gr

Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Τροχαίας, που ρύθμισαν την κυκλοφορία και φρόντισαν για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

-Advertisement-
KATSIAVOS
1000124536 | Lamianow.gr

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Γιώργος Κρεμμύδας, δήλωσε στο LamiaNow πως η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ η διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη.

1000124532 | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Σχόλιο
  • Σήμερα το μεσημέρι 12.35 περίπου την ώρα που ανέβαινα τον Μπράλο ηταν το συγκεκριμένο φορτηγάκι σταματημένο στο συγκεκριμένο σημείο με την πόρτα του οδηγού ανοιγμένη και ακριβώς δίπλα του στην εσωτερική πλευρά ένα άλλο αυτοκίνητο επίσης με την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή (τα δύο οχήματα ήταν αντικριστά) την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχε ούτε καπνός ούτε φλόγα από το συγκεκριμένο όχημα διαφορετικά θα είχα σταματήσει για βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *