Ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΓΚΑΤΖΑ» Λάρυμνας την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, όταν 31χρονος αλλοδαπός εργαζόμενος (υπήκοος Αιγύπτου) τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος επέβαινε σε βοηθητικό σκάφος ιχθυοκαλλιέργειας και κατά την προσπάθειά του να μετεπιβιβαστεί σε ιδιωτικό σκάφος, υπέστη τον τραυματισμό.
Αρχικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.