Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο με μια μοτοσικλέτα να παρασέρνει ένα παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών και με τον οδηγό αντί να σταματά, να εξαφανίζεται.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thriassio.gr, το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, σε ώρα αιχμής, προκαλώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς. Ο δικυκλιστής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αντί να σταματήσει, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας πίσω το τρομαγμένο παιδί και τους γονείς του.
Το παιδί, ευτυχώς, μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές πληροφορίες, φέρει ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.
πηγη thetoc

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.