Κρήτη: Εντοπίστηκαν δύο σκάφη με μετανάστες στα νότια του νησιού -Φιλοξενούνται προσωρινά στο Ρέθυμνο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

«Συναγερμός» σήμανε χθες το βράδυ εξαιτίας δύο σκαφών με μετανάστες που εντοπίστηκαν νότια της Κρήτης.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο σκάφη έγιναν αντιληπτά από φορτηγό πλοίο νότια της Γαύδου που ενημέρωσε τις αρχές και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση των επιβατών.

Οι δύο βάρκες οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης
Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλοίο της frontex αλλά και λιμενικά σκάφη που οδήγησαν τις δύο βάρκες στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης. Εκεί διαπιστώθηκε πως στις βάρκες επέβαιναν 69 μετανάστες, ανάμεσά τους τέσσερις γυναίκες και δύο ανήλικοι.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο Ρέθυμνο όπου και φιλοξενούνται προσωρινά στο κτίριο του παλιού Λιμεναρχείου ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ταυτοποίησή τους αλλά και τον εντοπισμό των διακινητών.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πηγή: iefimerida.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *