Η επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «The Voice», χαροποίησε τους θαυμαστές του, αφού, μετά τη νοσηλεία του στο Δρομοκαϊτιο, για την οποία έχει κινήσει νομικές διαδικασίες κατά συγγενών του, φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένος.
Με αφορμή την προσωπική ιστορία ενός διαγωνιζόμενου, και τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου,, πως λόγω εμφράγματος του αδερφού της ήταν τον τελευταίο καιρό όλο στα νοσοκομεία, ο Γιώργος Μαζωνάκης, άδραξε την ευκαιρία και αστειεύτηκε για την πολυσυζητημένη νοσηλεία του.
«Εγώ μία βόλτα πέρασα και το κάναν βούκινο» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης, με κριτές και κοινό να ξεσπούν σε γέλια.
Το «The Voice» έκανε πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 27.09.2025, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους coaches, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Μαζωνάκη, Χρήστο Μάστορα και Πάνο Μουζουράκη.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.