Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 56χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση δύο ανιψιών του όταν εκείνες ήταν ακόμα μαθήτριες στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Μετά την απολογία του, ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι ενήλικες, σήμερα, κοπέλες, που διαμένουν εκτός Κρήτης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία στις Αρχές, περιγράφοντας συμπεριφορές και καταστάσεις που φέρονται να είχαν βιώσει ως παιδιά.
Ο 56χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ένα μαχαίρι, δικάστηκε και καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ενώ όσο δικάζονταν στο Αυτόφωρο, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε άμεσα και έτσι ο 56χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί οπότε και διατάχθηκε η προφυλάκιση του.
Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.