Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηγουμενίτσα με έναν 11χρονο μαθητή να χάνει τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 58χρονη.
Ο μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο στην Ηγουμενίτσα, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.
Ο άτυχος μαθητής αρχικά διακωμίστηκε στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών έφυγε από τη ζωή.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του παιδιού.
Η 58χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο έχει συλληφθεί.
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.