Πάτρα: Στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα οι 15χρονοι που ξυλοκόπησαν βάναυσα συνομήλικό τους

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου ζήτησαν οι τρεις ανήλικοι από την Πάτρα οι οποίοι οδηγήθηκαν το Σάββατο (20.09.2025) στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τους 15χρονους που τραυμάτισαν σοβαρά συνομήλικό τους, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Οι τρεις ανήλικοι θα παραμείνουν κρατούμενοι σε αστυνομικό τμήμα στην Πάτρα έως τη Δευτέρα, οπότε θα παρουσιαστούν ξανά στη Δικαιοσύνη.

Εξάλλου, οι γονείς που συνελήφθησαν για «παραμέληση ανηλίκων», αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Όπως υπενθυμίζει το tempo24, οι ανήλικοι έστησαν καρτέρι στον 15χρονο και όταν τον εντόπισαν στον δρόμο τον χτύπησαν με μανία με γροθιές και του κατάφεραν κατάγματα στη γνάθο και στη μύτη.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Το θύμα αιμόφυρτο διακομίστηκε στο «Καραμανδάνειο» Πάτρας, αλλά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο πρόσωπο ήταν σοβαρά και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

πηγη newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *