Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συνάντηση εργασίας για το συντονισμό των ενεργειών και την προετοιμασία έναρξης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λοκρών. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής μας.
Στη συνάντηση, όπου τέθηκαν οι βάσεις για την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία των δομών, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, συμμετείχαν:
– Ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Αθανάσιος Ζεκεντές
– Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κ. Βασίλειος Κυριαζής
– Η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κα Άννα Παπαναγιώτου
– Το Στέλεχος της Μονάδας Β1΄ Παρακολούθησης και Διαχείρισης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δρ. Ελισάβετ Πρέζα
– Ο Σύμβουλος Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Δήμου, κ. Θεόδωρος Ζήκας
– Οι νεοπροσλαμβανόμενοι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα Ζαφείρα Στρωματιά και κ. Κωνσταντίνος Δεληγιαννάκης
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναλύθηκαν το πλαίσιο λειτουργίας, το χρονοδιάγραμμα των επόμενων δράσεων και οι τρόποι βέλτιστης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, της Περιφέρειας και του προσωπικού των νέων δομών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.