Οι μεγάλες μεταναστευτικές ροές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος στα νότια της Κρήτης έχουν σαφώς μειωθεί, δεν έχουν όμως αποτραπεί πλήρως.
Σήμερα το πρωί, νέο σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Γαύδου, σύμφωνα με το Flashnews.gr.
Η φουσκωτή λέμβος εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από σκάφος της Frontex και οδηγήθηκε στην Καραβέ.
Στη λέμβο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 65 μετανάστες.
Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η αναστολή υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου από άτομα που εισέρχονται στη χώρα παράνομα με οποιοδήποτε πλωτό μέσο που προέρχεται από τη Βόρεια Αφρική. Τα άτομα αυτά επιστρέφονται, χωρίς καταγραφή, στη χώρα προέλευσης ή καταγωγής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.