Περιπέτεια με την υγεία της είχε η βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Ζέττα Μακρή καθώς έσπασε το πόδι της με αποτέλεσμα να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου του ΚΑΤ. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά με τους γιατρούς να της τοποθετούν γύψο και να της συνιστούν ακινησία ενός μήνα. Μετά το πέρας του ενός μήνα θα ακολουθήσει η αποκατάσταση όπως συμβαίνει σε τέτοια περιστατικά.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.