Άγρια αιματηρή συμπλοκή 30 νεαρών στο προαύλιο εκκλησίας

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Αιματηρό επεισόδιο με τη συμμετοχή 30 νεαρών ατόμων σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Πύργο.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, οι νεαροί είχαν δώσει ραντεβού και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Η κατάσταση, ξέφυγε, όταν ένας από τους εμπλεκόμενους έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Το περιστατικό προκάλεσε πανικό σε πιστούς, που βρίσκονταν στην εκκλησία και βγήκαν έντρομοι να δουν τι είχε συμβεί.

Για να διαφύγουν, οι νεαροί εγκατέλειψαν το σημείο άρον-άρον. Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε κανένας από τους συμμετέχοντες.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με επεισόδιο της προηγούμενης νύχτας, όταν ομάδα νεαρών είχε επιτεθεί σε συνομήλικό τους και ταυτοποιήθηκαν τρεις εμπλεκόμενοι.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *