Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην περιοχή του Βαρδαρίου λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε για λίγη ώρα το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.
Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην οδό Λαγκαδά, η οποία μετατράπηκε σε ποτάμι καθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων δύσκολη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 08:20 στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, στο ύψος του Επταπυργίου, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.