Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Εύβοια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Σε δύο μεγάλα μέτωπα συνεχίζει να καίει η ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Εύβοια που ξεκίνησε από τον Πισσώνα Εύβοιας, το ένα με κατεύθυνση προς την Τριάδα και το άλλο προς το χωριό Αφράτι, προκαλώντας τεράστιες ζημιές.
Το μέτωπο της φωτιάς που κινείται προς το χωριό Αφράτι, έχει φτάσει στο Λήλαντα ποταμό και σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες καίνε σπίτια που βρίσκονται στο σημείο.
Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας πραγματοποίησε παρέμβαση για να απομακρυνθούν εργαζόμενοι από τις εγκαταστάσεις της HQF (Μιμίκος), καθώς η φωτιά πλησιάζει στις εγκαταστάσεις του πτηνοσφαγείου.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αργότερα το απόγευμα η φωτιά έφτασε στα όρια του δήμου Χαλκιδέων, φτάνοντας στην περιοχή του Δοκού Χαλκίδας, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει ότι οι φλόγες κατευθύνονται και προς την περιοχή του ΧΥΤΑ.
Μήνυμα του 112 κάλεσε σε εκκένωση των περιοχών Πει και Δοκού προς την Χαλκίδα.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γ. Ψαθάς, επιβεβαίωσε πως οι καταστροφές στην περιοχή είναι ανυπολόγιστες, ενώ αρκετές χοιροτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
Αναφέρονται επίσης εκρήξεις σε πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ενώ υπενθυμίζεται ότι χωριά στις πληγείσες περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.