Χαμός σε γάμο στην Εύβοια: Νύφη και γαμπρός μπήκαν στη δεξίωση με μηχανή

1 Min Read

Μία είσοδο διαφορετική από όλες τις άλλες επέλεξε να κάνει ένα νεαρό ζευγάρι στην Εύβοια που, μετά τον γάμο του, κατέφθασε στη δεξίωση με μία μηχανή.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σύμφωνα με το evima.gr, ο εν λόγο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12.07.2025) και πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αυλωνάρι Ευβοίας, το οποία βρίσκεται ανάμεσα στην Κύμη και στο Αλιβέρι.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει τη διαφορά συνδύασε την ομορφότερη ημέρα της κοινής του πορείας με την αδυναμία του γαμπρού για τις μοτοσικλέτες. Έτσι, αρχικά έφτασαν μπροστά από την εκκλησία προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μυστήριο, οι φίλοι του με τις δικές τους μηχανές, προκαλώντας μεγάλο χαμό. Το ίδιο έκανε βέβαια και ο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς.

Ο γάμος αυτός θα μείνει αξέχαστους στους καλεσμένους Ο γάμος αυτός θα μείνει αξέχαστους στους καλεσμένους Παρόλα αυτά, η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με άλλον τρόπο πιο… παραδοσιακό, με συνοδεία ζωντανής μουσικής και συνοδευόμενη από τα μέλη της οικογένειάς της.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Λίγο αργότερα, όταν ολοκληρώθηκε ο γάμος, οι νεόνυμφοι είχαν ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη στους καλεσμένους τους, καθώς μπήκαν στη γαμήλια δεξίωση με τη μηχανή του γαμπρού και ενθουσίασαν τους πάντες που βρίσκονταν εκεί για να διασκεδάσουν μαζί τους.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *