Φωτιά στο Metropolitan General: Από το λεβητοστάσιο ξεπήδησαν οι φλόγες – Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές

2 Min Read

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε, μετά από την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η φωτιά που ξέσπασε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan General στον Χολαργό, το απόγευμα της Δευτέρας (21.7.25).

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο του νοσοκομείου και γρήγορα επεκτάθηκε. Όπως δήλωσε στο newsit.gr, ο δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου, Ηλίας Αποστολόπουλος, στο νοσοκομείο υπήρξε διακοπή ρεύματος και από κάποιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις γεννήτριες, ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από το λεβητοστάσιο. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο ειδικά οχήματα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική προληπτικά εκκενώθηκαν το υπόγειο, το ισόγειο, ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος της κλινικής και απομακρύνθηκαν όλα τα άτομα σε ασφαλές σημείο.

Φωτιά στο νοσοκομείο Metropolitan
Το νοσοκομείο εκκενώθηκε μετά την εκδήλωση της φωτιάς
Φωτιά στο νοσοκομείο Metropolitan στον Χολαργό
Οι περισσότεροι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες ιδιωτικές κλινικές
Φωτιά στο νοσοκομείο Metropolitan
Ασθενείς και συνοδοί έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου

Από το νοσοκομείο απομακρύνθηκαν όλοι οι ασθενείς και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ασθενείς που έχουν χειρουργηθεί ή δεν είναι σε κατάσταση να περπατήσουν έχουν μεταφερθεί με φορεία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου έξω από τα επείγοντα. Όσοι βρίσκονταν σε δωμάτια στην πτέρυγα της κλινικής που υπέστη ζημιές από τη φωτιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε άλλες ιδιωτικές κλινικές του ίδιου ομίλου.

πηγη newsit

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *