το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και στο Αττικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται το 9χρονο αγοράκι και οι δύο ηλικιωμένοι τους οποίους χθες το βράδυ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένας 42χρονος και στη συνέχεια τους εγκατέλειψε σε δρόμο στο Ίλιον.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 42χρονος, κινούμενος με το ΙΧ αυτοκίνητό του επί της οδού Πριάμου και έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τον ανήλικο και τους δύο ηλικιωμένους την ώρα που αυτοί περπατούσαν προς την οδό Λάμπρου Κατσώνη.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται η στιγμή πού το ασήμι αμάξι φτάνει στη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα και παρασέρνει τους 3 πεζούς πετώντας τους πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Δείτε το βίντεο:
Στο πλάνο φαίνεται το αμάξι του 42χρονου να έχει ακινητοποιηθεί κάθετα στο δρόμο, ωστόσο, ο οδηγός έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε αφήνοντας στο οδόστρωμα τους τρεις τραυματίες.
Λίγη ώρα αργότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή τον 42χρονο και του πέρασαν χειροπέδες και, όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ στο όριο του επιτρεπομένου ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του προτού πέσει στους πεζούς.
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.