Σε κρίσιμη κατάσταση και στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 17χρονη η οποία το απόγευμα της Κυριακής (13.07.2025) είχε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι σε χωριό των Γρεβενών.
Σύμφωνα με το voria.gr, το κορίτσι με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έκανε διακοπές στα Γρεβενά όπου είχε και το σοβαρό ατύχημα με το πατίνι.
Η άτυχη νεαρή, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στην εκεί ΜΕΘ, με τους γιατρούς μέχρι και αυτή την ώρα να χαρακτηρίζουν ως «κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας της.
Αμέσως υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.