Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Μόργκαν πλέουν, από την Παρασκευή 11/7, σε πελάγη ευτυχίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο το γιο του και όπως είναι αναμενόμενο απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωράκι του.
Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μια δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού κοινοποίησε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με το χεράκι του νεογέννητου γιου της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται ακόμα στο μαιευτήριο και το πρωί της Κυριακής 13/7 έκανε μια νέα πολύ γλυκιά δημοσίευση με το μωράκι της, που φαίνεται ότι την έχει ξετρελάνει.
Η δημοσιογράφος απαθανάτισε το γιο της στην αγκαλιά της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε στη φωτογραφία που κοινοποίησε: «Ημέρα δεύτερη».

Πηγή: govastileto.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.