Στην τουρκική λίγκα συνεχίζει την καριέρα του ο υψηλόσωμος Έλληνας στράικερ, υπογράφοντας για μια σεζόν με τη Βανσπόρ.
Στην Τουρκία για λογαριασμό της Βανσπόρ συνεχίζει την καριέρα του ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας.

Ο υψηλόσωμος στράικερ που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, πριν μεταγραφεί σε αυτά του Ολυμπιακού, «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά με την ομάδα της Φθιώτιδας. Συνολικά, αγωνίστηκε 45 φορές με την πρώτη ομάδα της Λαμίας, έχοντας 7 γκολ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.