Έργα αποκατάστασης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στον Δήμο Στυλίδας

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Ο Δήμος Στυλίδας δρομολογεί και υλοποιεί έργα ύψους άνω του 1,2 εκατ. ευρώ, που αφορούν σε παρεμβάσεις αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές σε περιοχές του Δήμου.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αναλυτικά:

1ον. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, πράξη που εντάχθηκε στις 7 Ιουλίου.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου στην Αγία Μαρίνα και το Αχλάδι.

-Advertisement-
KATSIAVOS

2ον. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΜΑΡΙΝΙ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, για το οποίο ο Δήμος Στυλίδας έχει ήδη δρομολογήσει την υλοποίησή του.

3ον. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Ο Δήμος Στυλίδας προχώρησε στη συμβασιοποίηση του υποέργου που αφορά στην αποκατάσταση της παραλιακής οδού της παραλίας Ραχών, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος του 2025.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος υλοποιεί και το έτερο υποέργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, το οποίο αφορά την επισκευή της υδρομάστευσης του έργου «Εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε. Εχιναίων» στις πηγές Παλαιοκερασιάς, ώστε το έργο που είχε χρηματοδοτηθεί, με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών, με το ποσό του 1.050.000 ευρώ, στις 4 Ιανουαρίου 2021, να λειτουργήσει πλήρως, μετά και από τις ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.

«Με συστηματική συνεργασία της Κυβέρνησης, των Βουλευτών και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίνονται λύσεις σε χρόνια προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, ενισχύεται η ανθεκτικότητα των περιοχών απέναντι σε φυσικές καταστροφές και προωθείται η βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος των πολιτών», δήλωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *