Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια ήρθε στο φως η δράση ενός Αλγερινού διαρρήκτη που τρύπωνε σε σπίτια στην Πάτρα, συνήθως παραβιάζοντας τα παράθυρα! Ο δράστης είναι πλέον άφαντος, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του και την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχει διαπράξει.
Από τα ίχνη είχε που είχε αφήσει ο 42χρονος αλλοδαπός, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων στο σπίτι ενός 47χρονου με λεία κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 15.000 ευρώ στις 30 Δεκεμβρίου του 2011, στις εισβολές σε άλλα δυο σπίτια από τα οποία δεν βρήκε κάτι να κλέψει στις 18 Απριλίου του 2012 και στην διάρρηξη της κατοικίας μιας 43χρονης από την οποία είχε αρπάξει 500 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 5.000 ευρώ στις 26 Ιουνίου του 2012.
Σε βάρος του 42χρονου Αλγερινού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να συλληφθεί και να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε άλλες παρανομίες.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.